Kastamonu İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Yüksel Kutlu, Filyasyon Ekibini Ziyaret Etti

Kastamonu İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Yüksel Kutlu, il sağlık müdürlüğüne bağlı filyasyon ekibini ziyaret etti.

.
Hemşerimiz Kutlu, ziyaretinde, doktor, ebe hemşire, sağlık memuru ve şoförden oluşan ekibe, Kastamonu’yu santim, santim dolaşarak yaptıkları görev nedeniyle teşekkür etti.

.

Yaptıkları çalışmalardan vatandaşların memnun kaldığını belirten Kutlu,” Akadaşlar nasılsınız , çalışmalar nasıl gidiyor, çalışmalarınız noktasında benden ve ekip arkadaşlarımdan isteğiniz var mı. İnşallah pandemiden kurtulmak için beraberce mücadele ediyoruz. Biz teşkilat olarak sağlık çalışanları olarak elimizden geleni yapmanın gayreti içerisindeyiz. Vatandaşımız, maske, mesafe, hijyen ve toplu yaşanan yerlerde dikkatli olma gibi önemli kurallara özenle dikkat ettikleri sayesinde Allah’ın izniyle kovid-19 dan kurtulacağız. Sizleri gece gündüz, cumartesi, pazar tatil günü demeden yaptığınız ve yapacağınız özverili çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum Allah yardımcımız olsun.” dedi.

.
Yine buğun evlere hasta ve temaslıların tedavisi için giden ekipte, Dr. Zehra Tunç, Dr. Emirhan Üçüncü, ebeler Neslihan İdrisoğlu ve Elif Dinç vardı. Ekipler, “ Bu görevimizi severek ve görevimizin ne kadar zor olduğunu bilerek memnuniyetle yapmaktayız, önemli olan hasta ve temaslı insanlarımıza şifa olmamızdır.” diye konuştular.

.

Ekipte yer alan Dr. Zehra Tunç’un buğun doğum günüydü, kendisine nice mesleğinde başarılı yıllar, sağlık ve mutluluk dolu seneler dileriz.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir