Başkan Corcor : Yaparsa AK Parti Yapar Düsturu İle Tosya’mıza Hizmetlere Devam Edeceğiz

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Corcor, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Tosya-Kastamonu kara yolunun yeniden yapılması için gerekli fizibilite çalışmasının yapılması talimatını verdiğini açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, şantiyelerde incelemelerde bulunmak ve şehirde çeşitli ziyaretler gerçekleştirmek üzere Kastamonu’yu ziyaret etti.

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Corcor , AK Parti İl Başkanlığı ziyareti esnasında, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na çeşitli hediyeler takdim etti.

Başkan Corcor, oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Tosya ile Kastamonu arasında yer alan kara yolunun yeniden yapılması için AK Parti Tosya İlçe Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan raporu Bakan Karaismailoğlu’na takdim etti.

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Mustafa Corcor, görüşme sonrası yaptığı açıklamada,” Sayın bakanımıza dosyamızı sunduk ve hediye taktimi yaptık. Bakan Adil Karaismailoğlu, Tosya – Kastamonu yolu için bakanlık ve karayolları bölge müdürlüğü ile gerekli fizibilite çalışmasının yapılıp Tosya’mızın yıllardır süren bu sorununu çözüme kavuşturmak için gerekli çalışmaların başlatılması talimatını verdi. Yaparsa AK Parti yapar düsturu ile Tosya’mıza hizmetlere devam edeceğiz.” diye konuştu.

Görüşmede, AK Parti Kastamonu Milletvekili Av. Metin Çelik, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ile AK Parti Tosya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Zeybek de yer aldı.

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir