Tosya TGKD Heyeti, Tosyalı Daire Başkanı Özgür Akif Tel’i Bakanlıkta Ziyaret Etti

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği (TGKD) başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Tarım ve Orman Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Stratejik Pazarlama Daire Başkanı Tosyalı Hemşehrimiz Sayın Özgür Akif Tel’i makamında ziyaret etti.

.

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Başkanı İş Adamı Sayın Yusuf Varlık, Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Başkan Yardımcısı Gazeteci Yazar Sayın Mehmet Ulusoylar,  Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Avukat Sayın Mustafa Kök, Tarım ve Orman Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Stratejik Pazarlama Daire Başkanı Tosyalı Hemşehrimiz Sayın Özgür Akif Tel’i Tarım ve Orman Bakanlığı’ndaki makamında ziyaret etti.

.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Tarım ve Orman Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Stratejik Pazarlama Daire Başkanı Tosyalı Hemşehrimiz Sayın Özgür Akif Tel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

.

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Başkanı Sayın Yusuf Varlık ise burada yaptığı konuşmada, Tosya’nın yetiştirdiği değerlerden biri olan Daire Başkanı Tosyalı Hemşehrimiz Sayın Özgür Akif Tel’in başarılarını gördükçe,  Tosyalıların gurur duyduğunu belirtti.

.

Kendilerini kabul ettiği için Daire Başkanı Tel’e teşekkür eden Başkan Varlık,  Türkiye’nin  bir çok şehrinde kamu kurum ve kuruluşları ile  özel sektörde çok  başarılı Tosyalıların olduğunu söyledi.

.

Kendilerinin de Tosya’yı ve Tosyalıları sevenlerle bir araya gelerek Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği’ni kurduklarını hatırlatan Başkan Varlık, konuşmasında şunları kaydetti :

.

“ Derneğimizin  bünyesinde, “ Yüksek İstişare  Kurulu ” oluşturarak, her kesimden üyelerimizin özgürce düşüncelerini dile getirebileceği bir yapı oluşturduk. Aynı zamanda dernek bünyesinde   “ Proje “ ekibi de oluşturduk. Derneğimiz adına sosyal medya hesapları ile birlikte internet sitesi açtık. Bu unsurları oluşturmaktaki amacımız,  ilçedeki bütün sektör  temsilcileriyle belirli zamanlarda ayrı ayrı toplantılar düzenleyerek  sorun ve sıkıntılar hakkında ortak bir karara vararak, bu talepleri değerli yöneticilerimizle paylaşmayı ve bu sorunları ortadan kaldırarak, vatandaşlarımıza destek olmayı istiyoruz. “

.

Tosya’nın her alanda gelişerek kalkınmasına verdiği destekler nedeniyle Daire Başkanı Tel’e teşekkür eden Başkan Varlık,

.

“ Sizin de yoğun mesainize rağmen Tosya ile irtibatınızı koparmadığınızı görmek ve sık sık köyünüz olan Aşağıkayı’ya gelip gitmeniz, doğduğunuz topraklara ne kadar bağlı olduğunuzu göstermektedir. Bu da Tosyalılar olarak bizi memnun etmektedir.   Siz ve sizin gibi mesleğine yıllarını veren büyüklerimiz, Tosya’mızın medarı iftiharlarısınız. Aldığınız devlet terbiyesine uygun olarak, ülkemiz ve şehrimiz için yapılan bir çok başarılı işlerin altında imzanız olmasına rağmen, her zaman geri planda kalmayı tercih ediyorsunuz. Tosyalılar sizin şehrimiz için yaptığınız çalışmaları biliyor ve bunun için size minnettarız. “ ifadelerini kullandı.

.

Çeşitli hediyelerin takdim edildiği ziyaret, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

.

.

DAİRE BAŞKANI TOSYALI HEMŞEHRİMİZ SAYIN ÖZGÜR AKİF TEL KİMDİR :

Tarım ve Orman Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Stratejik Pazarlama Daire Başkanı Tosyalı Hemşehrimiz Sayın Özgür Akif Tel, 1975 yılında Kastamonu’nun Tosya ilçesinde doğdu. İlkokul ve ortaokulu Tosya’da, lise eğitimini Çankırı ‘da tamamladı.

.

1993 yılında, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Kastamonu Elsanatları Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nde Teknisyen olarak memuriyete başladı. 1999 yılında Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümünden mezun oldu.

.

Bakanlığımızın Bilecik ve Bursa teşkilatlarında Mühendis ve İlçe Müdür vekili olarak görev yaptıktan sonra 2012 yılında Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü emrine atandı. 2014 yılında Ankara Üniversitesinde Yüksek Lisansını tamamladı.

.

2017 yılında Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Adalet bölümünden mezun oldu. Halen Ankara Üniversitesinde Tarım Ekonomisi alanında Doktora eğitimine devam etmektedir. Evli ve bir çocuk babası olup, halen Tarım ve Orman Bakanlığı Stratejik Pazarlama Daire Başkanlığı görevini sürdürmektedir.

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir