Kastamonu Valisi Meftun Dallı Tosya’da Bir Dizi Ziyarette Bulundu

Vali Meftun Dallı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe ziyaretleri kapsamında bugünde Tosya’da olduklarını söyledi.

İlk olarak Tosya Kaymakamlığını ziyaret ettiklerini belirten Vali Meftun Dallı, açıklamasında şunları kaydetti:

“ Müteşebbis heyet toplantısı vardı Tosya Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) onu yaptık. OSB’nin birtakım sorunları vardı. Onları değerlendirdik. Özellikle yangına karşı alınacak tedbirler. Malumunuz buradaki OSB ahşap ağırlıklı bir OSB kimyasallar var. Neler yapılabilir bunları görüştük. Kendileri yönetim kurulu olarak detaylarını görüşüp inşallah önümüzdeki günlerde yangınlara karşı acil müdahale nasıl yapılabilir, Allah vermesin bir yangının bundan sonraki telafisi için nasıl bir mekanizma kurulabilir gibi konuları detaylı görüşecekler. Bazı sorunlar vardı Ankara’da takip edilmesi gereken inşallah onları da takip edeceğiz. Bıçakçılar arastasında esnafımızı ziyaret edeceğiz. Oradan belediyemize uğrayacağız. Emniyetimizi ziyaret ettik. En son da ilçe jandarma komutanlığımızı ziyaret edip oradaki personelle görüştükten sonra bugünlük ayrılacağız. Tosya bizim için malum önemli bir ilçemiz. Sadece Kastamonu için değil Türkiye için de önemli bir yer Tosya sektör itibariyle. İnşallah daha iyi olması için hep beraber elden gelen gayreti de göstereceğiz.”

Ziyarette, Tosya Kaymakamı Uğur Ünsal, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Kastamonu İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, Kastamonu İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Özden, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi, MHP Tosya İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı ve protokol üyeleri yer aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir