Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil Tosya’daki Okulları Tek Tek Ziyaret Ediyor

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ilçedeki okulları ziyaret ediyor.

Başkan Kavaklıgil, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Tosya’da bulunan 38  eğitim yuvasını  ve öğretmenleri ziyaret etmeye başladıklarını söyledi.

Bütün ziyaretleri 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne sığdıramayacakları için organizasyona iki gün öncesinden başladıklarını belirten Kavaklıgil, şunları kaydetti :

“ Bütün öğretmenlerimizi ziyaret ediyoruz ve onlarla muhabbet ediyoruz. Geleceğimizin teminatını yetiştiren öğretmenlerimiz bizim için çok kıymetli olduğu için, onların fikir ve görüşlerine değer veriyoruz. Bu bağlamda hem memleketimizle alakalı sohbetler, hemde okullarımızın ihtiyaçlarıyla alakalı bir istişare gerçekleştiriyoruz. Çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Tosya Belediye Başkanlığı olarak eğitim camiasının hep yanında olduk. Bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Onların fikir ve görüşlerini alarak, şehrimizdeki eksiklikleri giderme noktasında da istişarelerimizi düzenli bir şekilde devam ettireceğiz. “

Ziyaretlerde, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’in eşi Çankırı Karatekin Üniversitesi Doktor Öğretim Üyesi Seval Sünal Kavaklıgil, MHP Tosya İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı ve MHP Tosya Kadın Çalışma Grubu Başkanı Hilal Büyükdeğerli de yer aldı.

Başkan Kavaklıgil, öğretmenlere çeşitli hediyeler de takdim etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir