Tosya’dan 95 Usta Uluslararası Automechanika Fuarına Katıldı.

Tosya Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası Başkanı  Yücel Gecioğlu, 8-11 Haziran 2023 tarihleri arasında düzenlenen Automechanika Fuarı’na ilçeden 95 usta ile birlikte katıldıklarını açıkladı.

Gecioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 41 farklı ülkeden 1400 firmanın katıldığı fuarın İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendiğini söyledi.

Gelişen teknolojiyi takip etmenin ilçedeki  oto  sanayine çok büyük katkılar sağladığını  belirten Gecioğlu, şunları kaydetti:  “ Tosya oto sanayimiz ilçemize ve bölgemize başarıyla hizmet vermektedir. Bunun yanında, hemen yanı başımızdan geçen D-100 kara yolunu kullanan binlerce araca da bakım ve onarım hizmeti vermektedir. Bu nedenle ustalarımız, çok çeşitli marka ve teknolojiye sahip araçlar ile karşılaşmaktadır. Ustalarımızın gelişen teknolojiyi yakından takip etmeleri için oda olarak yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bu kapsamda, 2023 Automechanika Fuarı’na ustalarımız ile birlikte katılım sağladık. Bu fuar sayesinde, dünyadaki oto sanayinin geldiği son teknolojiyi yakından görme ve hakkında bilgi alma şansına da sahip olduk. Alanlarında gerçekten gerekli bilgi, birikim ve teknolojiye sahip ustalarımızın, yeni teknolojiler hakkında bilgi alarak kendilerini güncellemeleri, hem ilçe ekonomisine hemde araç sahiplerini büyük katkılar sağlayacaktır. “

Gecioğlu, Oto sanayisini daha ileri seviyelere taşımak için Tosya Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası olarak çalışmalarının aralıksız  devam edeceğini sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir