Tosya’nın Yetiştirdiği Değerlerimiz : Kastamonu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Şeker

Tosyalı Hemşehrimiz Kastamonu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Şeker

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği (TGKD) olarak şehrimizin gelişerek kalkınmasına katkı sağlamanın yanında, çalışmalarımızın bir bölümünü kamu kurum ve kuruluşlarıyla özel sektörde alanlarında başarılı olan değerli Tosyalı hemşehrilerimizi bilmeyenlere tanıtmayı, tanıyanlara ise bir kez daha hatırlatmaya ayırdık.

Bu vesileyle, Tosyalı hemşehrimiz, Kastamonu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Şeker‘e çalışmalarında üstün başarılar dileriz.

TOSYALI HEMŞEHRİMİZ KASTAMONU İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR YARDIMCISI MESUT ŞEKER KİMDİR

Şeker, 1978 yılında Tosya’da doğdu. İlkokulu Dağardı Köyü İlkokulunda, Ortaokul ve Liseyi Tosya İmam Hatip Lisesinde tamamladı.

1998 yılında başladığı Gazi Üniversitesi Çorum İlahiyat Fakültesinden 2002 yılında mezun oldu. 2003 yılında Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Tezsiz Yüksek Lisansını tamamladı.

05.03.2004 tarihinde Erzurum İli emrine Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak atandı. Sırasıyla Erzurum İli Köprüköy İlçesi Yağan Cumhuriyet İlköğretim Okulunda, Kastamonu Merkez Cumhuriyet İlköğretim Okulunda, Kastamonu İli Tosya İlçesi Yenidoğan İlköğretim Okulu ve Mithat Boyner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Öğretmenlik yaptı.

 Tosya Atabinen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. 2011-2014 yılları arasında üç yıl süreyle Tosya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini vekaleten yürüttü. Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Ana Bilim Dalı Din Eğitimi alanında yüksek lisansını 2013 yılında tamamladı. 04.12.2014 tarihi itibariyle Tosya Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü olarak göreve başladı. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevine atandığı tarihe kadar bu görevini sürdürdü. 04.06.2015 yılından bu yana Kastamonu İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Aynı zamanda Birlik Vakfı Kastamonu Şube Başkan Yardımcısı ve Kastamonu Cihannümâ Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de yürüten Mesut ŞEKER evli ve iki çocuk babasıdır.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir