Başkan Vidinlioğlu’ndan Polis Kontrol Noktalarına Ziyaret

Belediye Başkanı Op. Dr. Galip Vidinlioğlu, Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma kısıtlaması sürecinde kontrol noktalarında görev yapan polis ve jandarma ekiplerini ziyaret etti.

Koronavirüs salgını nedeniyle 19-20 Aralık Cumartesi ve Pazar günlerinde ülke genelinde olduğu gibi şehrimizde de uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına vatandaşlar büyük bir titizlikle uyarken, halkın bu zorlu günlerde mağdur olmaması için büyük bir özveriyle çalışan kamu kurum ve kuruluşları personellerini Belediye Başkanı Op. Dr. Galip Vidinlioğlu yalnız bırakmadı.

“EKİPLERİMİZE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNDUK”

Polis ve jandarma noktalarını ziyaret eden Başkan Vidinlioğlu “Trafik Jandarma ekiplerimiz ve İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polislerimiz ülkemizi etkisi altına alan pandemi sürecinde sağlık çalışanlarımız gibi fedakarca görevlerini yerine getiriyorlar. Bizde görev yapan ekiplerimizi ziyaret ederek kendileriyle sohbet ettik. Kolluk kuvvetlerimize fedakarca çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. İnşallah hep birlikte bu sıkıntıyı aşacağız. Yeter ki maske, mesafe ve hijyen kuralından asla taviz vermeyelim” dedi.

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir