Terziler Odası Başkanı Şerafettin Dilekçi’nin Kızı Sözlendi

 Kastamonu Terziler Odası Başkanı Şerafettin Dilekçi ve eşi Bakiye Dilekçi Çankırı Bahçeşehir Koleji Müdürü F. Ünsal Dilekçi’nin kız kardeşi Çankırı Özel Harekat Polis Okulu Psikologu Tuğba Dilekçi’nin görümcesi, Katso’da sicil Müdürü Av. Cansu Uğurlu Dilekçi ve eşi Erkan Uğurlu’nun kuzenleri, Mahkeme altı çarşısında çok sayıda iş yeri ve dükkan sahibi olan ve terzi Mümin ağa lakabıyla bilinen Mümin Dilekçi’nin torunu, İstanbul MEDTRONİK şirketi satış sorumlusu Uzman Ümran Dilekçi ile İstanbul Vadafon şirketleri baz istasyonu Kurulum şefi Seyfettin Kapcan, emekli hemşire Melike Kapcan’ın oğulları İstanbul Türksel Müdürlüğünde Avukat Burak Kapcan’ın kardeşi İstanbul Bahçelievler MHP İlçe Başkanı Osman Cakan’ın yeğeni, Emre Kapan’ın Kurşunlu Han Otelde söz yemekleri yenip söz yüzükleri takıldı.

Yüzükleri Belediye Başkan Vekili eğitimci Mehmet Yurt, MHP İl Başkanı Emin Çınar, Kastamonu KESOB Başkanı Dursun Ergin, Bahçelievler MHP İlçe Başkanı Osman Cakan’ın yeğeni birlikte taktılar. Dünyayı kasıp kavuran, ülkemizde de hayli hissedilen Korono virüs sebebiyle söz yemeğine ailenin sadece çok yakın az sayıdaki akraba ve dostları davet edildi. Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt eşi Rasime Yurt, MHP İl Başkanı Emin Çınar eşi Emine Çınar, Esnaf odaları Başkanı Dursun Ergin, Köy Hizmetleri eski Yol Şube Müdürü Mehmet Emin Dilekçi ve eşi Mali müşavir Abdullah Hayaloğlu ve akraba ve dostlarının katılımı ile gerçekleşti dostlarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Söz kesimi,  nişan, Ramazan iftarları, devlet büyüklerini ağırlama, geniş aile yemekleri velhasıl her programda oldu gibi Kurşunlu Han’ın yemeklerine ve otelin muhteşem konseptine misafirler iyi ki bu şehirde böyle bir mekân var ne kadar şanslıyız dediler.

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir