Kastamonu’da Filyasyon Ekipleri Aralıksız Çalışıyor

Şehrimizde Filyasyon ekipleri; Doktor ebe, hemşire, Sağlık memuru taşıt takviyeleri ile son sürat Cumartesi, Pazar, Bayram tatili akşam demeden çalışıyorlar.

 T.S.M Başkanı Dr. Mehmet İlhan, Uzman Dr. Burak Kurt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi idari ve mali işler Müdürü T.S.M de İdari İşler koordinatörü olarak görev yapan Erman Yiğit her gün ekiplerin çalışma programlarını yapmaktalar.

Sabahın ilk saatlerinde 1 inci çalışma gurubunu yine bir diğer çalışma gurubunu öğle arası düzenleyerek hızlı ve sürekli bir çalışma esasına dayalı olarak yanlarına aldıkları ilaçlarla beraber hastaların ve temaslıların bulunduğu evleri ziyaret ediyorlar. Evlerde gayet samimi, anlaşılır, hasta ve temaslılara durumlarını, yapmaları gerekenleri uygun ve anlaşılabilir bir üslupla anlatıyorlar.  iletişimler kurarak çalışmalarını sürdürüyorlar.

Burada Sağlıkçıların tek istekleri hasta olmayanların sağlık bakanlığının belirlemiş olduğu maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları. Hasta ve temaslıların ise evlerine kadar giden Sağlıkçıların öneri ve tavsiyelerine uyup tedavilerine dikkatli bir şekilde devam etmeleri ve evlerinde kalmaları.

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir