Türkiye’nin Önemli Etkinlik Ve Yarışmaları Tosya’da Düzenlenecek

AK Parti Tosya ilçe Başkanı Mustafa Corcor başkanlığındaki heyet, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar’ı makamında ziyaret etti.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette konuşan Genel Müdür Bekir Yunus Uçar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Genel Müdür Uçar, hem Milli Piyango İdaresi hemde  Türkiye Motosiklet Federasyonu olarak ülkenin çeşitli bölgelerinde, önemli etkinlikler düzenlediklerini, Tosya’nın da uygun bölgelerinde çeşitli etkinlikler düzenleyebileceklerini söyledi.

Başkan Mustafa Corcor ise, AK Parti Tosya ilçe Teşkilatı olarak kendilerini  kabul etme nezaketi gösteren Uçar’a teşekkür etti.

Uluslararası D-100 kara yolu kenarında yer alan Tosya’nın, Türkiye’nin önemli geçiş güzergahlarının birinin üzerinde bulunduğunu  hatırlatan  Corcor,  şunları kaydetti :

“ Ilgaz Dağları eteklerinde yer alan şehrimiz, bir çok doğal güzelliği ve başka yerlerde bulunmayan özelliği de bünyesinde barındırmaktadır. AK Parti Tosya ilçe Teşkilatı olarak, vatandaşlarımızın daha modern ve yaşanılabilir bir şehirde hayatlarını  mutlu ve sağlıklı bir biçimde idame ettirebilmeleri adına önemli çalışmalar yapıyoruz. Bir çok konuda başarıyla taçlandırdığımız bu çalışmalarımızın bir bölümünü Tosya’mızın doğal güzelliğini hem ulusal hemde uluslar arası platformda daha fazla tanıtmaya ayırdık. Sanayi, tarım, hayvancılık ve  el sanatları başta olmak üzere ürettiği bir birinden değerli ürünleriyle  meşhur  olan Tosya’mızın, ulusal ve uluslar arası önemli kültürel ve sportif etkinliklerin düzenlendiği bir merkez olabilmesi ve bu şekilde de tanınması adına önemli çalışmalar yapıyoruz. “

AK Parti Tosya ilçe Teşkilatı olarak, bu kapsamda bir dizi önemli ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Corcor, “ Bizleri kabul etme nezaketi gösterdiğiniz için size çok teşekkür ederiz.  Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü ve Türkiye Motosiklet Federasyonu olarak çok önemli etkinlikler ve yarışmalar düzenliyorsunuz. Bunlardan birinin veya bir kaçının Tosya’mızda düzenlenmesi, şehrimize hem kültürel hemde ekonomik anlamda değer katacaktır.” diye konuştu.

Başkan Mustafa Corcor, Tosya’nın  bu etkinliklere uygun bölgeleri ile ilgili görsel ve yazılı materyallerle destekli olarak rapor hazırladıklarını da sözlerine ekledi.

Heyette, AK Parti Tosya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi  Yusuf Varlık ve AK Parti Tosya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kök yer aldı.

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir