Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği’nden Tosyalı Başsavcı Musa Çataloğlu’na Ziyaret

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği (TGKD) başkan, yüksek istişare kurulu ve yönetim kurulu üyeleri, Tosyalı hemşehrimiz Polatlı Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çataloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ankara’nın Polatlı ilçesinde gerçekleşen ziyarette konuşan Başsavcı Musa Çataloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği yetkilileri ise yaptıkları konuşmalarda, derneği, Tosya’nın gelişerek kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla kurduklarını, bu kapsamda bir çok başarılı projeye imza attıklarını ifade ettiler.

Dernek çalışmalarının bir bölümünü, Tosya’nın yetiştirdiği değerleri ziyaret etmeye ayırdıklarını belirten yetkililer, hemşehrilerinin böyle önemli bir görevde bulunmasından gurur duyduklarını ifade ettiler.

Ziyarette, Ankara’da faaliyetlerini sürdüren, hem ulusal hemde uluslar arası platformda alanında birçok başarıya imza atan Tosyalı hemşehrimiz iş insanı Osman Çalışkan, AK Parti Tosya İlçe Başkanı ve Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mustafa Corcor, Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Başkanı İş İnsanı Yusuf Varlık, Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Avukat Mustafa Kök ile Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Başkan Yardımcısı Gazeteci Yazar Mehmet Ulusoylar yer aldı.

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir