Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği’nden Dekan Prof. Dr. Selahattin Kaymakcı’ya Ziyaret

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Başkanı İş Adamı Sayın Yusuf Varlık, Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Başkan Yardımcısı Gazeteci Yazar Sayın Mehmet Ulusoylar, Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Avukat Sayın Mustafa Kök, Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Tosya Ziraat Odası Başkanı Sayın Kadri Eken ve Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Tosya Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın Ali Osman Kıbışoğlu, Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Tosyalı hemşehrimiz Prof. Dr. Sayın Selahattin Kaymakcı’yı makamında ziyaret etti.

.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Kaymakcı, Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği’ne çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

.

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği (TGKD) Başkanı İş Adamı Sayın Yusuf Varlık ise konuşmasında, hemşehrileri olarak, Prof. Dr. Sayın Selahattin Kaymakcı’nın başarılarıyla gurur duyduklarını söyledi.

.

Başkan Varlık, Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneğini, Tosya’nın gelişerek kalkınmasına katkı sunmak amacıyla kurduklarını, bu kapsamda derneğin oluşumu ve çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yapmak amacıyla ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

.

Ziyarette, AK Parti Tosya İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Kabaoğlu’da yer aldı.

.

.


.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir