Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği’nden Milletvekili Av. Metin Çelik’e Ziyaret

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği (TGKD) başkan ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Kastamonu Milletvekili Av. Metin Çelik’i ziyaret etti.

Kastamonu Şerifebacı Öğretmenevi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette konuşan Milletvekili Çelik, Tosya’nın kalkınması anlamında yeni projeler geliştirmek ve hükümetin sağladığı imkanların Tosya’ya gelmesine katkı sağlamak amacıyla yapılacak çalışmalarla ilgili istişareler yaptıklarını söyledi.

TGKD’nın bu manada yaptığı çalışmaların çok önemli ve değerli olduğunu belirten Çelik, şunları kaydetti:

“ Bu işte müteşebbis olabilecek arkadaşlarımıza yol göstermeniz, Tosyalı hemşehrilerimizin önünü açmanız bu manada çok değerli, çok önemli. Bizde, bakanlıklarımızın sağladığı imkanların Tosya’mıza kazandırılması noktasında üzerimize düşen neyse onları inşallah yapacağız, bugüne kadar da yapmaya çalıştık. Burada farklı bir yaklaşım var, bir dernekleşme söz konusu oldu. Bu sivil toplum anlayışı bize göre çok değerli. Bu birlikteliği sağladığınız için öncelikle sizi kutluyorum. Tosyalı hemşehrilerimiz zaten müteşebbis ruha sahip. Sanayi ve tarımda çok iyi. Tosya’da düzenlenen toplantıda da söylemiştim, hükümetimizin sağladığı bir çok imkan var. Bu imkanlardan faydalanmak için proje yapmak gerekiyor, bu işin yolunda olmak gerekiyor. Bu manada sizin öncülük etmeniz çok önemli. Sizleri kutluyorum. Yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Ziyaretiniz içinde ayrıca teşekkür ederim.”

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Başkanı İş Adamı Yusuf Varlık ise, Tosya’nın gelişerek kalkınması amacıyla farklı görüşlere sahip Tosyalılar olarak bir araya geldiklerini, STK başkanlarının da yer aldığı bu birlikteliği Tosya ve Tosyalıların faydası için kullanmayı amaçladıklarını, bu kapsamda da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Ziyarette, Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Başkan Yardımcısı Gazeteci Yazar Mehmet Ulusoylar, Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri Avukat Mustafa Kök, Tosya Ziraat Odası Başkanı Kadri Eken ve Tosya Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Osman Kıbışoğlu ile AK Parti Tosya İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Kabaoğlu’da yer aldı.

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir