Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Tosya’da Bir Dizi Ziyarette Bulundu.

Tosya Kaymakamlığı ve Tosya Belediyesini ziyaret  eden Vali  Dallı, daha sonra Tosya Organize Sanayi (OSB) Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısına başkanlık yaptı.

Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyareti sonrası Tosya  ziyaretiyle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Dallı, Tosya’nın Kastamonu’nun her zaman övünç kaynağı olduğunu  söyledi.

Tosya OSB’de faaliyetlerini sürdüren iş adamlarının başarılarının devamını dileyen Dallı şunları kaydetti:

“ Tosya Organize Sanayi Bölgesi’nin genişlemesi gündemde zaten, genişleyecek. Orada bir dere var, onun ıslahıyla ilgili bir çalışma başlatacağız. Huzur evi personelimize de çok teşekkür ediyorum. Kendilerine de söyledim. Yaptıkları işin parayla bir karşılığı olmaz.  Hepsi fedakarca çalışıyor. Gördük, bu insanlara bu hizmeti verebilmenin hakikaten maddi bir karşılığı olmaz.  Bu iş gönülle olur. Tabii ki herkes bir şekilde hayatını kazanıyor ama, herkesin yapabileceği iş değil. Büyük fedakarlık isteyen bir iş. Hepsinden Allah razı olsun. “

Vali Meftun Dallı, Şehit Hava Pilot Teğmen Yavuz Eracar’ın ailesini ziyaret ettikten sonra, Tosya Dipsizgöl Tabiat Parkı’nda da incelemelerde bulundu.

Ziyaretlerde, Tosya Kaymakamı Uğur Ünsal, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Kastamonu İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay, Kastamonu İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Özden, Tosya İlçe Emniyet Müdürü Selahattin Batman, Tosya İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Oğuzhan Dişçeken, MHP Tosya İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı, Kastamonu İl Genel Meclis Üyeleri Şenol Kabaoğlu ve Cihan Çetin, Tosya Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Büyükacar, Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ayşegül Kale, Tosya Aile ve Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Oğuz Yıldız ve protokol üyeleri yer aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir