Tosyalı Profesör Kaymakcı, Tosya BİLSEM’de Öğrencilere Başarıya Giden Yolu Anlattı

Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selahattin Kaymakcı, Tosya Bilim ve Sanat Merkezi’nde öğrencilerle bir araya gelerek başarıya giden yolu anlattı.

Bilsem Buluşmaları kapsamında Tosya Bilim ve Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda konuşan  Kaymakcı, başarıya giden yolda kendilerine ket vuranlara  aldanmamalarını ve  kararlılıkla yürümeye devam etmelerini söyledi.

Kendisinin de onlardan biri olduğunu belirten Kaymakcı, şunları kaydetti :

“ Sizler gibi bu memlekette doğdum, ekmeğini yedim, suyunu içtim, okullarında okudum. Her zaman bu memleketin evladı olmaktan büyük bir onur ve mutluluk duydum. Başarı çalışmakta, fırsatları değerlendirmekte ve her defasında daha iyiyi aramakta gizli. Bu nedenle Sizlere etkili ve verimli  çalışmayı tavsiye ediyorum. Bununla birlikte farklı düşünmenin ve olayları tersinden okumanın önemli olduğuna inananlardanım. Örneğin tarihin ne olduğundan ziyade ne olmadığına, tarihçinin kim olduğundan ziyade kim olmadığına odaklanmanızın düşünce dünyanızı değiştireceğini ve Sizlere farklı ufuklar açacağını düşünüyorum.”

Tosya Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Ramazan Danacı da Bilsem Buluşmalarına katılan Prof. Dr. Selahattin Kaymakcı’ya katılımları nedeniyle teşekkür ederek plaket takdim etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir