Başkan Ali Osman Kıbışoğlu: Olağan Genel Kurulda Başkanlığa Aday Değilim

Tosya Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Osman Kıbışoğlu, 26.02.2022 tarihinde yapılması planlanan Tosya Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulunda tekrar aday olmayacağını açıkladı.

Başkan Kıbışoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, seçildiği günden buyana ekip arkadaşlarıyla birlikte, Tosya ve Tosyalılara hizmet etmek için ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını söyledi.

Bu görevlerin bir bayrak yarışı olduğunu belirten Kıbışoğlu, şunları kaydetti : “ Tosya Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası Başkanı olarak 2014 yılından bu yana görevde bulunmaktayız. Bu zaman  içerisinde hem esnaflarımıza hemde hemşehrilerimize değer katmak için yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Görevimiz esnasında yapmayı planladığımız projelerin bazılarını hayata geçirdik, bazılarının ise altyapısını oluşturduk. Görev süremiz içerisinde hiçbir zaman heyecanımızı kaybetmedik. Bu bir hizmet yarışıdır. Geçmişte ustalarımız bu görevi başarıyla yerine getirdi. Görevimiz süresi içerisin de biz de elimizden geleni yapmaya gayret ettik. Bizden sonra da göreve gelecek arkadaşlar da ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceklerdir. 26.02.2022 tarihinde gerçekleşecek Tosya Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulunda aday olmayacağımı, yeni seçilen arkadaşlara da bana ihtiyaç duydukları her zaman destek vereceğimi belirtmek isterim. Bu süre içerisinde, başta yönetim kurulu arkadaşlarım olmak üzere, bizlere destek veren herkese şükranlarımı sunarım. Yeni göreve gelecek arkadaşlara da şimdiden başarılar dilerim.”

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir