Başkent’te Kastamonu Günleri 11-12-13-14 Kasım Tarihleri Arasında Düzenlenecek

Kastamonu Dernekler Federasyonu (KASDERFED) Başkanı Hasan Şen, 2020 yılında ertelenen  Başkent’te Kastamonu Günleri’nin 11-12-13-14 Kasım 2021 tarihleri arasında düzenleneceğini açıkladı.  

Başkan Şen gazetecilere yaptığı açıklamada, 2020 yılında 16’ncısı düzenlenmesi gereken Başkent’te Kastamonu Günleri’nin koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ülke genelinde alınan tedbirler neticesinde ertelendiğini  hatırlattı.

Kastamonu ve 19 ilçesinde üretilen el emeği göz nuru ürünlerin etkinlik sayesinde daha geniş kitlelere ulaştığını belirten Şen, şunları kaydetti :

“Hem Kastamonu’muzun hemde bölgemizin gelişerek kalkınması için, bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği içerisinde ekip arkadaşlarımızla birlikte yoğun çalışmalar yapıyoruz. Kastamonu’muz,  her biri diğerinden güzel ve özel ilçeleriyle, muhteşem doğasıyla, tertemiz sahilleriyle, ürettiği ürünleriyle ve kültürel zenginlikleriyle  mutlaka gidip görülmesi gereken bir bölgedir. Bizde KASDERFED olarak, bu güzelliklere daha çok dikkat çekmek ve üretilen ürünlerimize başkentlilerin daha kolay ulaşabilmesi için her yıl geniş katılımlı olarak Başkent’te Kastamonu Günleri’ni düzenliyoruz. Bu kapsamda, 2020 yılında düzenleyeceğimiz etkinliği, tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi nedeniyle ertelemiştik. Yetkili kamu kurumları ile yaptığımız istişareler sonucu elde ettiğimiz bilgileri, KASDERFED yönetimi olarak bir araya gelerek değerlendirdik, 2020 yılında yapılması gereken ve ertelenen Başkent’te Kastamonu Günleri-16  etkinlimizi, 11-12-13-14 Kasım 2021 tarihleri arasında Ankara Altınpark Fuar Alanında ( Expo Center )  düzenleme kararı aldık. Kastamonu esintisi yaşamak isteyen herkesi etkinliğimize davet ediyoruz.”

Şen, etkinliği, Kastamonu Valiliğinin destek ve himayeleriyle, kaymakamlıklar, il ve ilçe belediyeleri, STK’lar, Kastamonu Üniversitesi, esnaflar ve vatandaşların katkılarıyla düzenlediklerini sözlerin ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir