Tosya Derneklerinden, Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakcı’ya Ziyaret

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği, Tosya ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Tosya Ziraat Odası, Tosya Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası, Tosya Marangozlar Odası ile Tosya Tarım Kredi Kooperatifi başkanları,  Tosyalı hemşehrimiz Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi  Faruk Kaymakcı’yı ziyaret etti.

Avrupa Birliği Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyarette konuşan Bakan Yardımcısı Kaymakcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tosya dernekleri  tarafından kendisine sunulan dosyaları inceleyen ve dernek başkanlarını tek tek dinleyen Kaymakcı, kendisine sunulan konularla ilgileneceğini kaydetti.

Dernek başkanları ise, Tosya’nın değerli yöneticilerinin başarılı çalışmalarına destek vermek amacıyla STK’lar olarak çalışmalar yürüttüklerini ifade ettiler.

Ziyarette, Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Başkanı Yusuf Varlık,  Tosya ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhan Sertkale, Tosya Ziraat Odası Başkanı Kadri Eken, Tosya Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Ali Osman Kıbışoğlu, Tosya Marangozlar Odası Başkanı Salim Karabıyıkoğlu, Tosya Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı İhsan Koçgözlü ile Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Ulusoylar yer aldı.

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir