Kastamonu’da Merkez Toplum Sağlığı Filyasyon Ekipleri Yoğun Çalışıyor

İlimiz sağlık Müdürlüğüne bağlı Merkez Toplum Sağlığı Filyasyon ekipleri yoğun programlı çalışmalarına devam etmektedir.

Ekipler; Hasta ve temaslı evlerine ulaşıp, gereken müdahaleler yapılıp tedavi ve karantina süreleri ilgililere söylenmektedir. Hastaların ilaçları evlerinde kendilerine teslim edilmektedir. 

İhsangazi Entegre Hastanesi Başhekimi T.S.M Başkanı Dr. Mehmet İlhan, Uzman Dr. Burak Kurt, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi idari ve Mali işler Müdürü T.S.M de İdari İşler Koordinatörü Erman Yiğit ekiplerin günlük programlarını hazırlıyorlar. Doktor, ebe, hemşire ve sağlık memurundan oluşan ekipler bir gurubu sabah saatlerinde, bir diğer gurubu da öylen saatlerinde resmi arabalarla görevlerine gitmekteler.

İl Sağlık Müdür vekili Dr. Yüksel Kutlu çalışmaları bizzat kendisi takip edip, İlgili Başkan ve Başkan yardımcılarıyla gereken ihtiyaç ve malzeme temini noktasında derhal devreye girerek anında çözümler bulmaya çalışmaktadır. Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu ebe, hemşire, sağlık memuru hekim nerede hangi ihtiyaç varsa derhal çözüm bularak İlimizin pandemi ile mücadelesi en hızlı bir şekilde devam etmektedir. 

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir