Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği’nden Tosyalı Genel Müdür Hüseyin Acar’a Ziyaret

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği (TGKD) Başkanı Yusuf Varlık ve Başkan Yardımcısı  Mehmet Ulusoylar, Milli Eğitim Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Tosyalı hemşehrimiz Dr. Sayın Hüseyin Acar’ı makamında ziyaret etti.

Genel Müdür Acar, burada yaptığı konuşmada, Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği’ne çalışmalarında başarılar dileyerek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Varlık ise, Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği’nin kuruluş amaçları ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği’nin kurulalı çok kısa bir süre olmasına rağmen, bir birinden başarılı çalışmalara imza attığını belirten Başkan Varlık, şunları kaydetti :

“ Her kesimden Tosyalılar olarak  bir araya gelerek kurduğumuz derneğimizin amacı, şehrimizi yöneten bir birinden değerli yöneticilerimize yaptıkları başarılı çalışmalarda destek olmaktır. Dernek bünyesinde oluşturduğumuz proje ekibi ve yüksek istişare kurulu yoğun bir şekilde çalışmaktadır. Kovid-19 salgını tedbirlerine en azami şekilde dikkat ederek, oluşturduğumuz heyetlerle, sizin gibi değerli hemşehrilerimizle bir araya geliyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimiz vesilesiyle,  sizlerin engin tecrübelerinden faydalanarak dernek çalışmalarımıza yön vermeyi  amaçlıyoruz. Yoğun çalışma programınıza rağmen bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Başarılarınızla Tosyalılar olarak gurur duyuyoruz. Başarılarınızın artarak devamını dilerim.”

Ziyarette, Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Elektronik Mühendisi Tosyalı hemşehrimiz Sayın Aytunç Zafer Akça ile Ankara’da faaliyetlerini sürdüren, hem ulusal hemde uluslararası platformda alanında birçok başarıya imza atan Tosyalı hemşehrimiz  iş insanı  Sayın Osman Çalışkan’da hazır bulundu.

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir