Toplum Sağlığı Ekipleri Tüm Enerji Ve Birikimleriyle Pandemi İle Mücadele Ediyor

Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü covid 19 ile mücadele kapsamında tüm birimleriyle; cumartesi, Pazar, tatil günü demeden, saat ve mesai mefhumu gözetmeden her gün ve 24 saat çalışmaya devam ediyor.

   Tüm Halkımızın da bu mücadeleye destek olması gerekmekte olup, maske, mesafe, hijyen kurallarına uymaları, temastan kaçınmaları ve belirlenen kurallara uymaları hem kendilerini hem sağlık çalışanlarının işlerini kolaylaştıracaktır. Covid-19 ile mücadele kapsamında Kastamonu Valisi Avni Çakır ilimizde bulunan remi

Kurumları harekete geçirerek tüm çalışmalara destek vermiştir. Sağlık çalışanının yükünün ağır olduğunu bilen Vali Avni ÇAKIR Sağlık çalışanlarının motivasyonlarının artması, işlerinin kolaylaşması adına her türlü katkıyı ve desteği verdiği bilinmektedir. 

    Covid- 19 ile mücadeleye başlayan Toplum Sağlığı Merkezi  filyasyon ekipleri; Bu tarihe kadar sorumlu hekim olarak görevini yürüten Uzm.Dr. Burak KURT ile bu görevi yürütmüştür. Pandemi ile İlimiz Mücadeleye   başladığı tarih’den itibaren  izin kullanmamış, Cumartesi ,Pazar kurumundan ayrılmamışlardır.Kurumunda çalışan Dr. Burak Kurt’un  nefes alması ve aynı birimde faaliyetlerine devam edebilmesi için T.S.M Başkanlığına İhsangazi Enteğre Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet İlhan getirilmiş,Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi idari ve mali işler Müdürü  Erman Yiğit T.S.M de İdari İşler koordinatörü olarak görevlendirilmiştir.T.S.M Sorumlu hekimi olarak göreve başlayan Dr. Mehmet İlhan, Erman Yiğit, Dr. Burak Kurt üçlüsü görevlerini 24 saat esasına göre yorulmadan dur durak bilmeden yapmaktadırlar. T.S.M ekibine İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Yüksel Kutlu hangi destek verilmesi gerekiyorsa anında ve derhal vermektedir. Başkan Yardımcısı Dr. Atakan ÖZDEMİR , Erdal DİRGENCİ,İsmail Hakkı Demir T.S.M binasını sık aralıklarla ziyaret ederek sahada ve kurumda çalışan ekip arkadaşlarının motive olmasını sağlamaktadır ve ihtiyaçlarını not almakta ve çözüme ulaştırmaktadırlar.

       Ekipler Sabah saat 8.30 da hizmet binasında bulunan toplantı salonunda günlük çalışma programları kapsamında filyasyon görevleri için, hastalara, temaslılara ve olası hastalara ulaşmak için yollara düşmekteler. Her türlü çalışmayı büyük bir özveri ile yapılmaktadırlar.

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir