Abana’da, Kovid-19 Denetimleri Yapıldı

İçişleri Bakanlığımızın genelgesine istinaden; 10 Eylül 2020 Perşembe günü tüm il ve ilçelerde olduğu gibi ilçemizde de, Kaymakamımız Sayın Tarık Buğra Seyhan Başkanlığında; Belediye Başkanımız Sayın Yunus Akgül ile ilgili kamu kurum ve kuruluşu çalışanları, polis, jandarma ve zabıtanın katılımlarıyla “SAĞLIK İÇİN HEPİMİZ İÇİN” mottosu ile yaşamın tüm alanlarını kapsayan ve bu güne kadar yapılan en yoğun denetim gerçekleştirildi.

Denetimler, vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu başta şehir içi ve şehirlerarası toplu ulaşım araçları ile lokanta, kafe, restoranlar gibi yeme-içme ve eğlence yerleri olmak üzere, konaklama tesisleri, marketler, pazar yerleri, kahvehane/kıraathane, çay bahçesi, düğün ve nikâh yapılan yerler, berber/kuaför/güzellik merkezleri, internet kafe/salon, elektronik oyun yerleri, ticari taksiler, taksi durakları, park/piknik alanları, bilumum yaşam alanlarında gerçekleştirildi. Denetimlerde vatandaşların temizlik, maske ve fiziki mesafe kurallarına uyup uymadıklarına özellikle dikkat edildi. Denetimler sırasında vatandaşlara yönelik rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik uyarılarda bulunuldu.

Denetimlerin kesintisiz devam edeceğini söyleyen Kaymakam Seyhan; maske, fiziki mesafe ve hijyen kurallarına uyulması konusunda tüm vatandaşlarımızdan hassasiyet beklediklerini söyleyerek inşallah bu salgının kurallara titizlikle riayet edilerek en kısa sürede bitmesi temennisinde bulundu.

    .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir