Türkiye’nin Önde Gelen Akademisyenlerinden, Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği’ne Ziyaret

Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Sayın Enbiya Yıldırım, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sayın İlhami Güler, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) yetkilisi Sayın Göksal Çetin ve Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Elektronik Mühendisi Sayın Aytunç Zafer Akça, Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği (TGKD) başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Tosya’nın nezih mekanlarından biri olan Çiçek Park Cafe Restoran Motel Sosyal Tesislerinde gerçekleşen ziyarette konuşan değerli misafirler, Tosya’da bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, dernek çalışmalarında başarılar dilediler.

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Başkanı Yusuf Varlık ise,  Türkiye’nin önde gelen değerli akademisyenlerini Tosya’da ağırlamanın onuru ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

TGKD hakkında da misafirlere bilgiler veren Başkan Varlık, şunları kaydetti :

 “ Tosya’nın değerli yöneticilerine yaptıkları başarılı çalışmalarda destek olmak ve hazırladığımız projelerle ilçe ekonomisine katkı sağlamak amacıyla hiçbir ayırım gözetmeksizin hemşehrilerimizle bir araya geldik. Kısa süre önce kurulmamıza rağmen dernek olarak bir çok başarılı çalışmaya imza attık. Tosya’nın gelişerek kalkınmasına destek vermek için yaptığımız çalışmalar aralıksız devam ediyor.  Bu kapsamda, Ankara, İstanbul ve Kastamonu’da ki değerli yöneticilerimiz ile çok kıymetli hemşehrilerimizi ziyaret ederek, derneğimiz ve çalışmalarımız hakkında bilgiler veriyoruz. Allah nasip ederse, bu ziyaretlerimizi tamamladıktan sonra, yurtdışı ziyaretleri de gerçekleştirerek, oradaki hemşehrilerimizle de bir araya geleceğiz. İnşallah elbirliğiyle Tosya’mızı daha güzel yarınlara taşıyacağız. Tarihi ipek yolu üzerinde yer alan cennet köşesi Tosya’mızın güzelliklerini sizin gibi değerli misafirlerimiz ile  paylaşmanın ve sizleri şehrimizde ağırlamanın  mutluluğunu yaşıyoruz. “

Ziyarette, Tosya Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü kelam üzerine doktora yapan Sayın Mustafa Delebe, Elektronik Mühendisi iş adamı Sayın İsmail Cesur ve Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Başkan Yardımcısı Gazeteci Yazar Sayın Mehmet Ulusoylar da yer aldı.

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir