Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği’nden İçişleri Bakanlığı Genel Müdürü Erkan Kılıç’a Ziyaret

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği (TGKD) üyeleri İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürü Sayın Erkan Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sayın Mustafa Corcor, Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Başkanı İş Adamı Sayın Yusuf Varlık, Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Başkan Yardımcısı Gazeteci Yazar Sayın Mehmet Ulusoylar, Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Avukat Sayın Mustafa Kök ile Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Kastamonu Dernekler Federasyonu (KASDERFED) Başkanı Sayın Hasan Şen Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürü Sayın Erkan Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Genel Müdür Sayın Erkan Kılıç, Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği’ne çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sayın Mustafa Corcor ile Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Başkanı İş Adamı Sayın Yusuf Varlık ise yaptıkları konuşmalarda dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir