Azdavay Kaymakamı Melih Aydoğan Yetim ve Öksüz Çocuklarla Bir Araya Geldi

Kaymakamımız Sayın Melih AYDOĞAN ilçemiz merkezi ve köylerinde yaşayan ihtiyaç sahibi Yetim ve Öksüz çocukları Kurban Bayramında kaymakam lojmanında ağırladı.

Sabah kahvaltı ikramı ile başlayan programda Azdavay Kaymakamı Melih AYDOĞAN ve eşi Ceren AYDOĞAN, yetim ve öksüz çocuklarla voleybol, futbol ve masa tenisi gibi oyunlar oynadı. Çocuklara bayram hediyesi olarak bisiklet hediye eden Kaymakam AYDOĞAN ve eşi, çocuklarla beraber bisiklete binerek onların sevincine ortak oldu.

Azdavay Kaymakamı Melih AYDOĞAN yaptığı konuşmada; ”Biz Bir Aileyiz projesinin devamı niteliğinde olan programımızı başlatmış bulunuyoruz. Bu proje kapsamında Azdavay ilçesi ve köylerinde bulunan çocuklarımızla aile kavramının önemini ve birlikte olmanın mutluluğunu yaşamak için bir araya geldik. Bugün önce eşim ve çocuklarımızla birlikte Kaymakamlık Lojmanında kahvaltı yaptık, akabinde çocuklarımızla oyunlar oynadık, sonrasında bayram hediyesi olarak bisiklet hediye ettik. Programın devamında ise, ilçemizin ve bölgemizin önemli turistik yerlerinden olan Cam Terasa ve sonrasında yine bölgemizin turistik yerlerinden olan Horma Kanyonu ile Ilıca Şelalesine gideceğiz. Bu projede önem verdiğimiz ve kazandırmak istediğimiz, devletimizin şefkatli ve sıcak yüzünü çocuklarımızla birlikte hissetmek ve birlikte olmaktan duyduğumuz memnuniyeti bu güzel gün nedeni ile paylaşmaktı. Yaptığımız bu programı çeşitli periyotlarda devam ettirerek sizlerle tekrar bir araya geleceğiz. Köylerinizden, evlerinizden gelerek kahvaltı soframızı paylaştığınız ve bugünüzü bizlerle ayırdığınız için sizlere teşekkür ediyor, ailelerinizin ve sizlerin Kurban Bayramınızı kutluyorum. ” dedi.

Kaymakam AYDOĞAN’ın konuşmasının ardından çocuklar söz alarak; Kaymakamlık lojmanında çok güzel bir gün geçirdiklerini ve bayram hediyelerini çok beğendiklerini belirterek; Cam Terasa, Horma Kanyonuna, Ilıca Şelalesine gidip oraları gezmeyi sabırsızlıkla beklediklerini söylediler. Kaymakam Melih AYDOĞAN ve eşine böyle bir güzel günü yaşattıkları için çok mutlu olduklarını dile getirerek teşekkür ettiler.

Kahvaltı programının ardından yetim ve öksüz çocuklar için daha önce gitmediklerini ve görmek istediklerini beyan ettikleri Cam Teras, Horma Kanyonu ve Ilıca Şelalesine gezi düzenlendi. Turistik yerleri gezen çocuklar, günün sonunda görevli personel tarafından evlerine götürülerek ailelerine teslim edildi.

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir