Tosya TGKD Heyeti Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan’ı Ziyaret Etti.

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği (TGKD) başkan ve yönetim kurulu üyeleri Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan’ı makamında ziyaret Etti.

.

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Başkanı İş Adamı Sayın Yusuf Varlık, Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Başkan Yardımcısı Gazeteci Yazar Sayın Mehmet Ulusoylar, Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Enerji Uzmanı Sayın Aytunç Zafer Akça ve Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Avukat Sayın Mustafa Kök, Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan’ı Adalet Bakanlığındaki makamında ziyaret etti.

.

Başkan Yusuf Varlık, gazetecilere yaptığı açıklamada, ziyarette, Tosya’nın genel yapısı ile dernek kurmaktaki amaçlarından bahsettiklerini söyledi.

.

Ziyarette, Tosya’nın, tarihi ipek yolu üzerinde yer alan binlerce yıllık kültüre sahip uluslararası D-100 kara yolu kenarında, sanayi, tarım, hayvancılık ve el sanatlarının oldukça geliştiği bir yerleşim yeri olduğuna vurgu yaptıklarını belirten Başkan Varlık, şunları kaydetti:

.

“ Her kesimden Tosyalılar olarak bir araya geldik ve Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği’ni kurduk.  Kısa sürede büyüyen derneğimizi tanıtmak ve çalışmalarımız hakkında devlet büyüklerimize bilgi vermek amacıyla bir dizi ziyaret gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda ilk önce, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Sayın Ahmet Minder’i  Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki makamında daha sonra ise Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç’u da  makamında ziyaret ettik. Tarım ve Orman Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Stratejik Pazarlama Daire Başkanı Tosyalı Hemşehrimiz Sayın Özgür Akif Tel’i  de Tarım ve Orman Bakanlığı’ndaki makamında ziyaret ettikten sonra, şimdi de TGDK heyeti olarak Adalet Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan’ı Adalet Bakanlığındaki makamında ziyaret ettik. Bu ziyaretlerimiz belirli bir program dahilinde devam edecek inşallah.”

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir