15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Etkinliklerinde Şehitlik Ziyareti Gerçekleştirildi

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında Valimiz Sayın Avni Çakır ve protokol üyeleri tarafından Şehitlik ziyareti gerçekleştirildi.

Şehitlik ziyareti programına Valimiz Sayın Avni Çakır’ın yanı sıra, Garnizon Komutanı Personel Albay Gamze Aydoğdu, Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mücahit Avkıran, tüm İl ve bölge müdürleri ile, Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimler Derneği Şube Başkanı Berat Satıoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şube Başkan Yardımcısı Hüseyin Mahmutoğlu, Ak Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Şehit aileleri ve Gaziler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Vali Çakır burada şehit aileleriyle bir süre sohbet ettikten sonra Şehitlerimizin kabirlerine tek tek gül bırakarak dua etti.

Ziyaret programı, Kuran-ı Kerim okunması ve ardından İl Müftü Vekili Yüksel Başkan tarafından dua edilmesi ile sona erdi.

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir