Tosya Yaprağı Ve Napolyon Kirazı Salı Pazarında Alıcıyla Buluştu

    

   Kastamonu’nun en kalabalık pazar yerlerinden birisi olan Salı pazarında Tosya asmasından olan sarmalık yapraklar alıcısıyla buluştu.

Üç çeşidi ve üç ayrı fiyatı olan Tosya yaprağı var. Bunların içerisinde en beğenileni, en tutulanı sarmasının en lezzetli olduğu söylenen ve gerçekten de öyle olan yaprağın kralına Kâhta Tosya yaprağı denilmektedir.

Şehrimizde işini severek yapan Mehmet Yılmaz Salı pazarında Tosya yapraklarını organik can eriğini, organik fasulye, bamya, dut bütün bunları satışa sundu. Mehmet Yılmaz yine, Napolyon 0900 kirazını ve diğer Tosya’mızın kirazlarını satışa sundu.

     Mehmet Yılmaz şöyle konuştu; “ Vatandaşımızın, ilimizin organik ürünlerinin en tazesine dalından, bağından yeni koparılmışına, aynı gün ulaşması için elimden geleni yapıyorum. Tosya’ya gidip bahçe, bahçe, bağ, bağ dolaşıyorum. Bu konuda annem babam en büyük destekçilerimdir. Ayrıca müşterilerim organik ürünlerimi bildikleri için ürünlerimi mutlaka incelerler ve öyle satın alırlar.”

Yılmaz , “ Tosya’mızın bağlarında Napolyon kirazımız başta olmak üzere çok çeşitli kirazlarımız çok miktarda bulunmaktadır Allah vermiş şükürler olsun.” İfadelerini kullandı.

    Yaprak isteyenler için Mehmet Yılmaz’ın telefonu;0 544.680 32 68

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir