Başkan Vidinlioğlu: Sizler Bizim Mahallelerdeki Gözümüz Kulağımızsınız

Muhtarlarla Bir Araya Gelen Belediye Başkanımız Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu: “Sizler Bizim Mahallelerdeki Gözümüz Kulağımızsınız”

Şehrin yönetimi konusunda yaptığı tüm açıklamalarında ‘Ortak Akıl’ söylemini vurgulayan Belediye Başkanımız Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, merkez mahalle muhtarları ile istişare toplantısında bir araya geldi.

Başkanımız Rahmi Galip Vidinlioğlu, mahallelerin sorunlarını çözme, ihtiyaçlarını ve taleplerini daha hızlı bir şekilde karşılama hedefiyle düzenlenen toplantıda mahalle muhtarları ile buluştu.

Merkez mahalle muhtarları ile gerçekleştirilen istişare toplantısına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Emre Şahin, Belediye Başkan Yardımcılarımız Mehmet Yurt, Nuray Çolak, Serkan Bahçacıoğlu ve Belediye Meclis Üyemiz Selçuk Yılmaz da katıldılar.

Mahallenin ihtiyaçları, sorunları ve talepleri noktasında mahalle muhtarlarının tespitlerinin çok önemli olduğunu vurgulayarak sözlerine başlayan Başkanımız Rahmi Galip Vidinlioğlu, en baştan beri ifade ettiği ortak akıl için bu tarz istişare buluşmalarının çok büyük önem arz ettiğini ifade etti. Bu açıdan muhtarlarla daha sık bir araya geleceklerini söyleyen Başkanımız Rahmi Galip Vidinlioğlu; “Muhtarlarımız olarak sizler bizim mahallelerdeki gözümüz kulağımızsınız. Bizler şehrimizin sorunlarını sizlerle birlikte yapacağımız istişareler ve çalışmalarla çözeceğiz. Mahallelerimize ziyaretlerimizi de daha sık bir şekilde gerçekleştirerek hem sizlerle hem de hemşehrilerimizle bir arada olacağız. Biz Kastamonu’ya hizmet için varız. Ortak akılla çalışarak inşallah sorunların üstesinden geleceğiz” dedi.

VAKALAR KONUSUNDA UYARI

Muhtarlarla gerçekleştirdiği toplantıda tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan ve uzun süredir hayatın normal seyrini değiştiren Koronavirüs Salgını ve tedbirleri ile ilgili olarak da konuşan Başkanımız Rahmi Galip Vidinlioğlu; “Vakalar yeniden yükselmeye başladı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada da gördük ki hasta sayısı iyileşen sayısını aştı. Bu konuda sizlerden ricam mahalleliyi daha fazla bilinçlendirin, bilgilendirin. Hepimizin çok dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor. Özellikle hastaların yüzde 60’ında belirti göstermemesi yanıltıcı bir durum oluyor. Bu durumda farkında değilsiniz ama taşıyıcılık yapıyorsun. Bulaştırma riski fazla. O sebeple tedbirlere çok sıkı şekilde uyalım” ifadelerini kullandı.

Mahalle muhtarlarının görüşlerini, taleplerini ve önerilerini de dinleyen Başkanımız Rahmi Galip Vidinlioğlu, mahalle ziyaretlerini sıklaştıracağını yineledi ve sorunların hızlı çözümü noktasında çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir