Abana Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan, Şehit Babası İle Gazileri Ziyaret Etti

Kaymakamımız Sayın Tarık Buğra Seyhan ve Belediye Başkanı Sayın Yunus Akgül Babalar Günü dolayısıyla vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canını feda eden Kahraman Şehidimiz Piyade Uzman Çavuş Ömer Şenel’in  babasını ziyaret ettiler. İlçe Müftü Vekili Yavuz Yüksel tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve şehitlerimizin aziz ruhları için yapılan duanın ardından Kore Gazisi Mehmet Güleryüz ve oradan da Kıbrıs Gazisi İbrahim Öztürk’ü ziyaret ederek Babalar Gününü kutladılar.

        Kaymakamımız Sayın Tarık Buğra SEYHAN, ziyarette şehit ve gazi ailelerinin maddi ve manevi olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek; “Aziz şehitlerimizin haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Evlat acısı hiç dinmeyen, tarifi olmayan bir acıdır. Buna rağmen; şehit yakınlarımız, ‘Vatan sağ olsun’ diyor. Bu, milletimizin vatan ve bayrak sevdasının bir göstergesidir. En kutsal değerlerimiz uğruna can veren kahramanlarımızı toprağa değil kalbimize gömüyoruz. Onların yakınları da bizlerin, milletimizin yakını oluyor. Babalar Günü vesileyle Abana ilçemizin Kahraman Şehidi Piyade Uzman Çavuş Ömer Şenel’in   Babası Cemal Şenel’i ve Gazilerimizi ziyaret ettik, ihtiyaçlarını sorduk ve hayır dualarını aldık. Vatanı, bayrağı, ezanı için canlarını vermiş olan tüm aziz şehitlerimizi ve Gazilerimizi bir kez daha saygı ve şükranla anıyor, hayatta olan Gazilerimize ve Şehit yakınlarına sağlık ve mutluluklar diliyorum”

        Kaymakamımıza ziyaretinde; İlçe Emniyet Amiri Ahmet Talha Özder, İlçe Jandarma Komutanı Erdal Aksu, İlçe Müftü Vekili  Yavuz Yüksel ve SYDV Müdürü Emel Kurudirek eşlik ettiler.

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir