Tosyalı AK Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Özgür Akif Tel Kimdir

Tosyalı Hemşehrimiz Deneyimli Üst Düzey Bürokrat  AK Parti Kastamonu Milletvekili Aday Adayı Özgür Akif Tel.

                                    

ÖZGÜR AKİF TEL KİMDİR ?

Evliyalar şehri Kastamonu’muzun Tosya ilçesinde 1975 yılında dünyaya geldim. Ülkemizde 7’den 70’e herkesi ilgilendiren en önemli sektörlerinden biri olan tarım sektörüne, Tarım ve Orman Bakanlığı çatısı altında 30 yıldan fazla süredir farklı görevler vesilesi ile hizmet ettim.

Tarım ve Orman Bakanlığında 1993 yılında göreve başladım, 2019 yılına kadar merkez ve taşra birimlerinde Mühendis, İlçe Müdürü gibi farklı kademelerde ve unvanlarda devletimize ve milletimize Tarım Bakanlığı çatısı altında hizmet etme fırsatı buldum.

2019 Yılında Bakanlığımızın stratejik planlarının yapıldığı, tarım ve kırsal kalkınma politika belirlendiği ve bakanlık bütçesini yöneten birimi olan Strateji Geliştirme Başkanlığında Daire Başkanı ve ardından Kurum Başkanı görevinde bulundum. Bununla birlikte yurtiçi yurtdışı birçok görevlerde Bakanlığımızı ve ülkemizi temsil ederken bir yandan da doktora eğitimime devam ettim.

Doğduğum, büyüdüğüm ilk ve orta öğretimimi tamamladığım ve meslek hayatımın ilk iki yılında görev yaptığım memleketim Kastamonu ile bağlantım ve ilişkilerim görevlerim gereği Kastamonu dışında yaşadığım yıllarda da devam etti ve Strateji Geliştirme Başkanlığı yaptığım yöneticilik görevimde ülke genelindeki çalışmaların yanı sıra Kastamonu özelindeki projeler ve önemli yatırımlarda etkin olarak rol aldım. 

Bu projeler vesilesi ile Kastamonu merkez ve birçok ilçesinde de Belediye Başkanları, STK temsilcileri, kanaat önderleri, kamu kurumlarının yöneticileri, basın mensupları ve vatandaşlarımız ile yapmış olduğumuz istişareler ve il ziyaretlerimiz esnasında kurmuş olduğumuz yakın diyalog ile buralarda edindiğimiz tecrübe ve birikimi ilimize ve bölgemize aktararak ilimizin sorunlarına hızla konsantre olup ortak akıl ile analitik, uygulanabilir ve gerçekçi çözümler üreteceğiz. 

Bu çerçevede tecrübe ve birikimiz ile hem milletimizin temsili ve ilimizin sorunlarının çözümü hem de ilimizin ve ülkemizin geleceğine yönelik yapılacak önemli çalışmaların başarıyla yürütülmesi için Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN önderliğinde TÜRKİYE YÜZYILINDA AK Partimizin bir neferi olarak milletimize ve KASTAMONUMUZA hizmet yolunda başarılı olacağımıza inancımız tamdır.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir