Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklgil: Hedefimiz Fakülte

Kastamonu Üniversitesi bünyesinde eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam eden Tosya Meslek Yüksekokulu’nun akademik anlamda daha da güçlenmesini sağlamak amacıyla fakülte konusunu masaya yatırmak için Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklgil, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyaretin ardından Rektör Topal’a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Kavaklıgil, Tosya’ya fakülte kazandırılması adına oldukça verimli bir ziyaret olduğunu vurguladı.

Önümüzdeki süreçte ana hedeflerinden birinin mutlaka Tosya’ya fakülte anlamında yeni bir kalıcı eser bırakmak olduğunu dile getiren Başkan Kavaklıgil; “Kastamonu Üniversitesi Tosya Meslek Yüksek Okulu’nun hem akademik hem de bölüm olarak güçlenmesini aynı zamanda büyümesini sağlamak amacıyla fakülte hedefimiz aralıksız devam ediyor. Bilindiği üzere fakülte girişimleri 2019 yılında başlamış ve bu süre içerisinde üniversite senatosundan Yüksek Öğretim Kurumu’na talepte bulunulmuştur. İnşallah başvurumuzun olumlu sonuçlanması için aralıksız bir şekilde mücadelemiz devam edecek. Ayrıca bu süreçte bizlere desteklerini esirgemeyen Kastamonu üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’a teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tosya’mızın geleceğinin gençlerimiz olduğunu biliyor ve attığımız her adımda, yaptığımız her projede öncelikli olarak gençlerimizi odak alıyoruz. Geleceğimizi de en iyi şekilde eğitimle tesis edecek ve bu yönde sağlam adımlarla ilerleyeceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir