AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci, Basın Açıklaması Yaptı

Başkan Dikişci, açıklamasında şunlara yer verdi :

Geçtiğimiz günlerde CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı’nın Meclis kürsüsünden Tosya’nın sorunlarını dile getirerek bu sorunları tek tek çözdüğüne ilişkin CHP İlçe başkanı İsmail Okuducu’nun yapmış olduğu basın açıklaması maalesef tamamen ekran şovu ve algı operasyonundan ibarettir.

Asıl Beceriksizlik ve basiretsizlik bu tür ilçe sorunlarının Meclisten konuşarak çözüleceğini düşünmektir. Çünkü ilçemizin sorunları Meclisten yapılan provokasyon konuşmalar ile değil ilgili bakanlıklara, ilgili kurumlara ve bakanlıklara milletvekilerimizin ve parti teşkilatı olarak bizlerin yazılı ve sözlü talepleri ile sonuçlanmaktadır. Dün olduğu gibi bugün de bundan sonrada İlçemizin bütün sorunlarının sonuçlanması için gereken her türlü girişimi yapacağız ve takipçisi olmaya da devam edeceğiz.

 Dün ülke menfaatleri doğrultusunda mecliste tezkereye hayır diyenlerin, PKK üst düzey yöneticileri ile fotoğrafları olan HDP vekilinin, vekilliğinin düşürülmesine hayır diyenlerin, şimdiye kadar Kastamonu ve ilçelerinin sorunlarını gelişi güzel söylemekten öteye geçemeyen, bir çakılı çivisi dahi olmayanların, hizmetleri sahiplenme çabası boşunadır. Bizim her zaman dediğimiz bir cümleyi yine doğruladılar. “Onlar konuşur, Ak Parti yapar. “

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir