Başkanı Dikişci: Kastamonu’dan Güzel Haberlerle Dönüyoruz

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci, Kastamonu’da yaptıkları çalışmalarla alakalı yazılı bir açıklama yaptı.

Bugün Karayolları 15.Bölge Müdürlüğünde, Sayın Müdürümüz Yüksel OĞUZHAN Beyefendiyi ziyaret ettik. Ziyaretimizde Tosya – Kastamonu ve Tosya-İskilip arası karayollarını masaya yatırdık.

Sayın Bölge Müdürümüz, Tosya-Kastamonu yolunda, “DAHA ÖNCEKİ ZİYARETLERİMİZDE VE ÇABALARIMIZ İLE” başlatılan birinci kısıma ilave olarak , bu sene yapılması sözünü aldığımız ikinci kısım için inşa edilecek KÖPRÜ, 14 Milyon 880 Bin TL tutar ile ihaleye çıkartıldığını, ihale ve işlemler sonrası Tosya Halkını yakından ilgilendiren ikinci kısım iyileştirme çalışmalarının, en kısa sürede başlayacağını açıkladı.

Tosya’mıza bu güzel müjdeyi duyurmanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz.

Güzide ilçemize, memleketimize, hayırlı olsun…

“TOSYA-İSKİLİP YOLUNU GÜNDEMDE TUTUYORUZ”

Yaptığımız ziyarette, hem İskilipli, hem Tosyalı hemşehrilerimizi yakından ilgilendiren bir konu olan Tosya-İskilip Karayolunun iyileştirilmesi için talepte bulunduk. Talebimizi takip ederek, en yakın zamanda çalışmalara başlanacağına inanıyoruz.

“SULUCA KÖYÜ-AŞAĞI SANAYİ KAVŞAĞI GÜNDEMİMİZDE”

D-100 Karayolunun, tam ortasından geçerek, iki kısma ayırdığı Suluca Köyünde, vatandaşlarımızın yaşadığı sorunu çözmek için, üst geçit talebinde bulunduk. Ayrıca, Aşağı Sanayi Kavşağında bulunan keskin virajın, sürücülere yaşattığı olumsuz durumdan dolayı, kavşağın düzeltilmesi için talebimizi yeniledik.

Tosyamızın yol sorunları ile ilgili tüm konuları gündemizde tutarak, yenilenen ziyaretlerimizde, güncel taleplerimizi sürekli iletiyoruz. Bu taleplerimizin de, daha önce talep ettiğimiz, takip ettiğimiz ve hayata geçirilen projeler gibi, takipçisi olacağız ve en yakın zamanlarda hayata geçirileceğine inanıyoruz…

♥️SEVDAMIZ TOSYA♥️

Hasan Mete DİKİŞCİ

AK Parti Tosya İlçe Başkanı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir