AK Parti İlçe Başkanı Dikişci : Tosya Devlet Hastanesi C Sınıfından B Sınıfına Yükseliyor.

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci, konuyla alakalı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ve teşekkür mesajı paylaşımlarında şunlara yer verdi :

“İç işleri bakanımız sayın Süleyman Soylu bey ile ilçe başkanları nezdinde yapmış olduğumuz toplantıda ilçemizde var olan sıkıntıları dile getirdik. Hastanemiz ile ilgili Sağlık Bakanımız sayın Fahrettin Koca bey ile yapılan telefon görüşmeleri sonucu hastane statümüzün B olarak değiştirilmesine olur aldık. Kastamonu-Tosya yolu İçin daha önceden verilen sözleri hatırlattık , gerekli talimatların verilmesini sağladık. Tosya’da çöp sorunu olan köylerin çöplerinin alınması için gerekli işçi alımı için talepte bulunduk. Kastamonu Özel İdaresi bünyesinde alınacak 50 kişilik işçi kadrosundan görevlendirme sözü aldık. Köy yerleşim alan sınırlarının 300 m’ye çıkartılması için , işlemlerin kolaylaştırılmasını talep ettik. Başta bakanlarımız olmak üzere emeği geçen bütün dava arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Tosya daha iyilerini hak ediyor.”

“Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Tosya Devlet Hastanemizin C sınıfından B sınıfına yükselmesinde emeği geçen ve önceki gün bizzat Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’yı telefonla arayıp onayını alan İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya , Kastamonu Milletvekilimiz Sayın Metin Çelik’e , Kastamonu Ak Partimizin İl Başkanımız, aynı yolda yürümekten onur duyduğum Sayın Doğan Ünlü’ye Tosya’m adına şükranlarımı arz ediyorum. Var olun.”

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir