Tosya’da “ Sara Event Organizasyon” Düzenlenen Törenle Hizmete Girdi

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde, işletmeciliğini Sahra Ayçiçek’in yapacağı “ Sara Event  Organizasyon”  düzenlenen törenle hizmete girdi.

ilçenin 100. Yıl Caddesi No : 8/1 üzerinde bulunan iş yerinin açılışına  Tosya Belediye Başkan Vekili Ahmet Özelmacı, Tosya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Mola, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci, MHP Tosya İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı, protokol üyeleri ve davetliler katıldı.

Törende, Tosya Müftüsü Halil İbrahim Sabırlı’nın yaptığı duanın ardından, protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesildi ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

İşletme sahibi Sahra Ayçiçek, gazetecilere yaptığı açıklamada, açılışa katılan herkese teşekkür etti.

Düğün, nişan, söz  ve benzeri organizasyonları yapmak amacıyla işyerini açtıklarını belirten Ayçiçek, şunları kaydetti : “ İnsanların hayatlarında belki de bir defa yaşayacakları çok özel anları yapacağımız organizasyonlar ile eşsiz kılmak ve onlara unutulmaz bir an yaşatmak  amacıyla böyle bir çalışma içerisine girdik. Düğün, nişan, söz  ve benzeri organizasyonlar oldukça yoğun ve meşakkatli  bir hazırlık dönemi gerektiriyor. Bizler, bu tür organizasyonları eşsiz bir şekilde hazırlayarak,  insanlarımızı mutlu günlerinde, sadece mutluluklarını yaşamalarına imkan ve olanak sağlayacağız inşallah. İşyerimiz, PTT altında bulunan Cingöz Apartmanının üst katında yer almaktadır. Bizlere ulaşmak isteyenler, 0 543 833 17 73 numaralı  telefon üzerinden irtibata geçebilirler.”

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir