AK Parti Heyeti, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’i Ziyaret Etti.

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişici, ziyaretlerle ilgili yazılı olarak yaptığı açıklamada, şunlara değindi :

Milletvekilimiz Sn. Metin ÇELİK, İl başkanımız Sn. Doğan Ünlü ve İlçe yönetimimiz olarak Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir’i ziyaret ettik. Hastanemizin B sınıfı olması için statü değişikliğini talep ettik. Hastanemizin eksiklerini belirttik. Doktorlarımızın görevlendirme ile başka hastanelere gitmemesini talep ettik. Taleplerimizin değerlendirileceği sözünü aldık. Sayın bakanımıza, milletvekilimize , İl başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Milletvekilimiz Sn. Metin ÇELİK, İl başkanımız Sn. Doğan Ünlü ve İlçe yönetimimiz olarak , Adalet Bakanımız Sn. Abdulhamit Gül’ü ziyaret ettik. Daha önceden yapmış olduğumuz görüşmeler doğrultusunda , Tosya’mız için gerekli olan cezaevi sözünü aldık. Bakanımız en yakın zamanda heyet gönderip , yer çalışması yaptıracağını beyan etti. Sayın bakanımıza, milletvekilimize , İl başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir