AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci Gazeteciler Onuruna Yemek Verdi.

AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişci, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, ilçede görev yapan gazeteciler onuruna akşam yemeği verdi.

Doğramacı Otel Teras Restaurant’ta düzenlenen yemekte konuşan Başkan Dikişci, gazetecilerin Cumhuriyet’in ve demokrasinin vazgeçilmez unsuru ve temel taşlarından biri olduğunu söyledi.

Kamuoyunun doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesini ilke edinmiş̧, basın ve ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal gelişmenin sağlanmasında önemli bir rolü olduğunu belirten Dikişci, şunları kaydetti :

“ Vatandaşlarımızı aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak, zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumu bir taraftan gelişen olaylar karşısında bilgilendirirken, bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektesiniz. İlçemizde görev yapan siz değerli gazetecilerle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle bir araya gelmek istedik. Bizleri kırmayarak davetimize icabet ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu vesileyle bir kez daha gününüzü kutlar, başarılar dilerim.”

Kadın Kolları Başkanı Sevgi Cınbar ve partililer ise yaptıkları konuşmalarda, gazetecilerin , 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Gazeteciler adına konuşan duayen gazeteci Hüsnü Acar ise, düzenlenen organizasyon nedeniyle, başkan ve partililere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, başkan Dikişci, ilçede hayata geçirmeyi planladıkları çalışmalar hakkında gazetecilere bilgi verdi.

Başkan ve parti yöneticilerin gazetecilere çiçek takdiminin ardından düzenlenen yemek sona erdi.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir