Federasyon Başkanı Heppekcan, Başkan Ali Osman Kıbışoğlu’nun Ziyaret Etti.

Türkiye Madeni Eşya Sanatkarları Federasyonu Başkanı Necdet Heppekcan, Tosya Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Ali Osman Kıbışoğlu’nu ziyaret ederek, oda çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Tosya Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Ali Osman Kıbışoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlçedeki esnaflar hakkında bilgiler veren Başkan Kıbışoğlu, “ Tosya’mız, günde binlerce aracın geçtiği uluslararası D-100 kara yolu kenarında yer almaktadır. İlçemizdeki oto sanayinde faaliyetlerini sürdüren  esnaflarımız ise, bölgemizin en maharetli ustaları arasında yer almaktadır. Ancak bu iki özelliği bir araya getirerek, Tosya ve Tosyalıların yararına kullanamıyoruz maalesef. Bu sorunun acilen çözüme kavuşturulması, esnaflarımızın gelişen teknolojiye adaptasyonu ve ara elaman ihtiyacımızın karşılanması gibi başlıca sorun ve sıkıntılarımızın çözüme kavuşturulması, ilçe istihdamına ve bölge ekonomisine çok önemli katkılar sağlayacaktır. Tosya Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası olarak bu konuları ve çözüm yollarını ele alan dosyaları hazırlayarak yetkili makamlara ulaştırdık. Federasyon olarak sizlerden de bu konulara destek vermenizi  bekliyoruz. “ ifadelerini kullandı.

Ziyarette, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu üyesi Özcan Saraçoğlu ile Tosya Madeni Eşya Sanatkarları Esnaf Odası yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir