Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği Başkanı Yusuf Varlık’tan Polis Haftası Mesajı

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği (TGKD) Başkanı Yusuf Varlık Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Varlık, mesajında, köklü tarihinden aldığı güç ve mazisine sığdırdığı başarılarla, milletine aşk ve sadakatle hizmet eden Emniyet Teşkilatının, temel hak ve özgürlüklere saygılı, hukukun üstünlüğüne bağlı bir anlayışla yoluna 176 yıldır devam etmenin haklı gururunu yaşadığını belirtti.

Emniyet Teşkilatının milletin kalbinde  yer edindiğini  ifade eden Başkan Varlık, şunları kaydetti :

Polis Teşkilatı, ülkemizde güven ve istikrar ortamının sağlanmasında, huzur ve refahın korunmasında 176 yıllık şanlı geçmişi, tecrübesi, bugünden geleceğe uzanan bilgi ve deneyimiyle en büyük vazifeyi üstlenen kurumlarımızın başında gelmektedir. Vazifesini hak, hukuk, vicdan ve ahlak temeline oturtan, milletimizin can ve mal güvenliğinin sağlanması için yeri geldiğinde kendi canını hiçe sayan Polis Teşkilatı,  aziz vatanımızın, şanlı bayrağımızın, kadim milletimizin,  milli ve manevi değerlerimizin teminatıdır. Polis Teşkilatının bu uğurda gösterdiği azim ve kararlılık dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de bizleri gururlandırmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle görevleri başında şehit olan kahraman polislerimizi rahmet ve minnetle yad ediyor,  gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Emniyet Teşkilatımızın 176. Kuruluş Yıl Dönümünü ve Polis Haftası’nı kutluyor, tüm emniyet mensuplarına kolaylıklar ve görevlerinde başarılar diliyorum.”

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir