Tosya Organize Sanayi Bölgesinin büyütülmesi için Tosya Ak Parti İlçe Yönetiminden DEV adım


Tosya Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Corcor yapmış olduğu açıklamada; Tosya Organize Sanayi Bölgesinin yatırımcılar için avantajlı konuma sahip olması nedeniyle mevcut yerleşkesi doluluk seviyesine ulaşmış ve Tosya’mıza gelmek isteyen yeni yatırımcıların taleplerini karşılayamaz hale gelmiştir.


Bu doğrultuda organize sanayi bölgesine bir milyon metrekare ek alan kazandırılması için yapılan çalışmalarda sona yaklaşıldı. Tosya Ak Parti Teşkilatının Kastamonu Valisi Avni Çakır ile yapmış olduğu görüşmelerde; Vali Çakır; üretim ve ihracatta Tosya’daki yatırımcımızın verimliliğinden ve çeşitliliğinden övgüyle bahsederek Tosya Organize Sanayi Bölgesinin büyütülmesi için yapılan çalışmaları adım adım takip ettiğini ve desteklediğini belirtti. Ayrıca Vali Avni Çakır Kastamonu ilinde, en önce ve en hızlı büyütülecek Organize Sanayi Bölgesi’nin Tosya olduğunun müjdesini verdi.

Ayrıca Vali Avni Çakır ile yapmış olduğumuz görüşmenin ardından Kastamonu Orman Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu ve Kastamonu Çevre Şehircilik İl Müdürü Oktay Marşap’a yaptığımız ziyaretler ile sürecin hızlandırılmasına katkı sağlanmıştır.


Allah’ın izni ve inayetiyle en kısa zamanda Tosya’mız sanayi alanını katlayarak büyütecektir.

.

.

.

.

HABER METNİ VE FOTOĞRAFLAR KAYNAK : AK PARTİ TOSYA İLÇE BAŞKANLIĞI

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir