Kastamonu’da İl İstihdam Ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Düzenlendi

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Valimiz Sayın Avni Çakır’ın Başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya ayrıca, Belediye Başkan Vekili Mehmet Yurt, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Serkan Genç, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Dilek Şehnaz Aşıcı, İlgili Kurum Müdürleri, Sivil toplum kuruluş ve temsilcileri katıldı.

Toplantı 2020 yılı 6 aylık dönemde açılan Mesleki Eğitim Kursları ve İşbaşı Eğitim Programları hakkında kurula bilgi verilmesi ile başladı.

2020 yılı 6 aylık dönemde İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Denetim Kurulunca gerçekleştirilen denetimler hakkında kurula bilgi verildi.

Toplantıda Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından “ Engellilere ve Eski Hükümlülere Yönelik Proje Desteği” kapsamında sunulmuş olan projeler görüşüldü.

Yine gündem maddeleri arasında İlimizde “ Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Genç İstihdamı” konusu, İlimizde “ Kadın İstihdamı” İlimizde Çocuk İşçiliği konusunun görüşülmesi hakkında kurula bilgi verilmesi ile devam eden program, dilek ve temenniler ile sona erdi.

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir