Daday Kaymakamı Kemal Balaban, Binicilik Tesisi İnşaatında İncelemelerde Bulundu.

Kaymakamımız Sayın Kemal BALABAN’ın girişimleri ile Daday İlçesi Dereköy sınırları içerisinde bulunan Prof. Dr. Fahri Ecevit Yatılı İlköğretim Bölge Okulunun yan tarafındaki araziye 4.000.000,00 TL bütçe ile  Kuzka destekli olarak yapımına başlanılan “Daday Atlı Terapi Merkezi ve Model Binicilik Tesisi”nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Sayın Kaymakamımız yüklenici firma adına Sayın Ömer Faruk YANIK ve şantiye çalışanlarından yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İncelemede Kaymakamımız Sayın Kemal BALABAN’a Birlik Müdürü Vekili Sayın Bahittin TİFTİK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Emin DEMİR, Daday Proje Ekibinden Sayın Sebahattin GÜNER, Sayın Hasan Sabri KÖKSAL ve Sayın Şükrü KAYNAŞ, Birlik Encümenleri Sayın Mehmet APAYDIN, Sayın Atilla Bayram PİRCİ, Sayın Levent Oğuz BALABAN, Sayın Hüseyin ÇİFCİ, yüklenici firma adına Sayın Ömer Faruk YANIK ve şantiye çalışanları eşlik etti.

Kaymakamımız Sayın Kemal BALABAN; “Çalışmalarının titizlikte yürütüldüğü Daday İlçemiz için büyük bir öneme sahip olan “Atlı Terapi Merkezi ve Model Binicilik Tesisi” Projesinin tamamlandığında ilçemizde, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizdeki her türden engelli vatandaşlarımıza, özel eğitim öğrencilerimize, aile içi şiddete maruz kalmış bireylerimize ve gazilerimize atla rehabilite olma imkânı sağlayacaktır. Ayrıca atçılık ve at antrenörlüğü bölümü okuyan öğrencilerimize staj imkânı fırsatı doğuracaktır. Bu proje sadece Daday İlçesi için değil, Kastamonu’ya sınır olan diğer illeri de (Karabük, Çorum, Çankırı, Bartın, Samsun, Sinop… ) kapsamaya yönelik inşa edilmiş tam donanımlı tek tesis olma özelliğini taşımaktadır. Projemizin Daday İlçesine ve Kadirşinas Daday Halkına hayırlı olmasını dilerim.” Dedi.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir