Daday Kaymakamı Kemal Balaban, Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonunun Sözleşmesini İmzaladı

Sayın Kaymakamımız Kemal BALABAN’ın kişisel çabaları ve özverileri ile hazırlanan ve bizzat tüm aşamaları kendisi tarafından takip edilerek ilçemizin tüm öğrencilerine hizmet edecek olan, okullar bölgesinde öğrencilerimizin iklim şartlarından etkilenmeden ve okullarından uzaklaşmadan sportif başarılara imza atmalarını sağlayacak tesisin projelendirmesi tamamlanarak, Daday Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu Tesisinin Sözleşmesi Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Makamında Teşkilat Başkanı Sayın Bünyamin BOZGEYİK ve Kaymakamımız Sayın Kemal BALABAN’ın katılımları ile imzalanmıştır.

Sayın Kaymakamımız Kemal BALABAN konuşmasında: “İlçemizin bu güzel tesise kavuşmasında katkıları ve desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem KASAPOĞLU’na, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sayın İhsan Selim BAYDAŞ’a ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Sayın Bünyamin BOZGEYİK’e şahsım ve ilçem adına şükranlarımı sunarım.

Kabul edilen bu güzel proje için özverilerimizin ve çabalarımızın karşılığını görmek şahsımı son derece mutlu etmiştir. Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonu Tesisi Daday’ımıza ve tüm öğrencilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.” dedi.

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir