TGKD Başkanı Yusuf Varlık’ın Babalar Günü Mesajı

Tosya Gelişim ve Kalkınma Derneği (TGKD) Başkanı Yusuf Varlık, Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Varlık, mesajında, hayatın her anında varlıklarıyla güven ve güç veren, ailelerinin mutluluğu ve geleceği için her türlü fedakarlığı esirgemeyen babaların ’Babalar Günü’nü gönülden kutladığını söyledi.

Milletin en önemli özelliklerinden birinin de sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısının olduğunu belirten Varlık, şunları kaydetti :

“Şüphesiz bu güçlü yapının temel direklerinden biri de babalarımızdır. Babalar, aile bağlarının güçlenmesinde, çocuklarımızın geleceğe güvenle hazırlanmasında, toplumsal değerlerimizin korunmasında ve bu değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılarak yaşatılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir. Hayatımızın her anında koca bir çınar gibi arkamızda duran ve vakur duruşlarıyla bizleri onurlandıran babalarımıza, saygı ve sevgimizi sadece bu özel günle sınırlı kalmayarak her daim en güzel şekilde göstermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle; başta şehitlerimizin babaları olmak üzere, tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyorum. Ebediyete intikal eden babalarımıza da Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum.”

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir