Vali Yaşar Karadeniz Kastamonu’ya Veda Etti

İlimiz Valisi iken, Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Manisa Valiliğine atanan Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz ilimizdeki görevinden ayrıldı.

Valilik binası önündeki uğurlamaya Milletvekili Metin Çelik, Eski Milletvekili Mehmet Yıldırım, Garnizon Komutanı Personel Albay Gamze Aydoğdu, Belediye Başkanı Op Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Uzun, Adalet Komisyon Başkanı Gökhan Oflaz, Vali Yardımcıları Ünal Kılıçarslan, Vedat Yılmaz, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, daire müdürleri ve valilik personeli katıldı.

Kastamonu’da görev yapmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Vali Karadeniz; Kastamonu’ da çok güzel duygularla ayrıldığını belirterek; “Bugün üç yılı aşkın süredir görevde bulunduğum Kastamonu ilinden ayrılıyorum. Bu üç yıl gerçekten benim için dolu dolu çok güzel geçti. Hep birlikte inanıyorum ki Kastamonu’ da çok güzel işlere imza attık. Özellikle sağlık tesislerinde, eğitim tesislerinde, gençlik spor yatırımlarında, köylere yönelik yol, alt yapı, üst yapı çalışmalarında ve daha birçok alanda turizmde özellikle güzel çalışmalara hep birlikte imza attık. Bu aslında Kastamonu’nun tek yumruk olduğunda bir araya geldiğinde neler yapabileceğinin küçük bir göstergesidir diye düşünüyorum. İnanıyorum ki bundan sonrada aynı birlik ve beraberliği göstererek çok daha güzel işlere, gelecek olan Valimizle birlikte imza atacaksınız. Bu çalışmalar sonunda inanın göreceksiniz ki Kastamonu şuan ki bulunduğu yerden de çok daha ileri gitmiş olacak. Bu üç yılı aşkın süre içerisinde iş yapmak dışında, hizmet üretme dışında beni çok fazla yormadınız. Çalışmayı seven insanlar olarak sizler bundan sonraki çalışmalarınıza devam edeceksiniz. Özellikle sosyal medyada çok güzel dileklerde bulunan tüm Kastamonu halkına da teşekkür ediyorum. Onlar bana karşı olan vefa duygularını da bu şekilde göstermiş oldular. Bütün Kastamonu’ya Kastamonululara, çalışma arkadaşlarıma burada bulunan, bulunmayan tüm vatandaşlarımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar, sağlık ve mutluluklar diliyorum hakkınızı helal edin. Manisa’ya yolunuz düşerse mutlaka bekliyorum bende sizlere varsa eğer küçük bir hakkım onu helal ediyorum Allahaısmarladık” dedi.

Vali Karadeniz, veda konuşmasının ardından Kastamonu protokolü ve valilik personeli ile vedalaşarak ilimizden ayrıldı.

.

.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir