Çocukların Doğa Sevgisine, Çevre Bilincine Katkıda Bulunabildiysek Ne Mutlu Bize

DÜNYA ÇEVRE GÜNÜNDE BELEDİYE BAŞKANLIĞIMIZDAN ÇOCUKLARA 15 BİN ADET ÇİÇEK

Belediye Başkanımız Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu:

“Çocukların Doğa Sevgisine, Çevre Bilincine Katkıda Bulunabildiysek Ne Mutlu Bize”

Belediye Başkanlığımız tarafından Dünya Çevre Gününde düzenlenen program ile izinli saatlerinde çocuklara çiçek dağıtımı yapıldı.

Belediye Başkanlığımız tarafından Kastamonu’daki oyun parklarında çocuklara 15 bin adet çiçek dağıtımı yapılırken Belediye Başkanımız Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu da çocuklarla bir araya gelerek çiçek dağıtımı yaptı.

Belediye Başkanlığımız tarafından Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı, Harikalar Diyarı, Kışla Parkı, Cevizli Park, Elçibey Parkı, Mehmet Akif Ersoy Parkı, Şehit Ömer Halisdemir Parkı, Sinanbey Parkı’nda çiçek dağıtım stantları kurulurken Belediye Başkanımız Rahmi Galip Vidinlioğlu da Turhan Topçuoğlu Şehir Parkı ve Harikalar Diyarı’ndaki programlara katılarak çocuklara çiçek dağıttı. Ayrıca Belediye Başkanlığımız tarafından gezici araç ile şehir merkezinde tüm parklarda çiçek dağıtımı gerçekleştirildi.

‘Yeni ve Güçlü Umutlar Yetiştiriyoruz’ sloganı ile Dünya Çevre Gününde çocukların izin saatlerinde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Belediye Başkanımız Rahmi Galip Vidinlioğlu; “Kastamonu merkezde ilkokul ve ortaokul çağında 14 bin çocuğumuz vardı. Onlar için böyle bir etkinlik planlamıştık. Fakat 23 Nisan’da ne yazık ki koronavirüs salgını (Covid-19) nedeniyle bunu gerçekleştirememiştik. Onun için de bunu çevre gününde yapmak istedik. Çiçeklerimizi çocuklara dağıtıyoruz. Onları mutlu etmek bizi de çok mutlu ediyor. Çok da güzel oldu, hava da çok güzel. Güneşli bir havada böyle bir etkinlikle hem çocuklarımızla buluşmuş olduk hem de onların doğa sevgisine, çevre bilincine katkıda bulunabildiysek ne mutlu bize. Yaklaşık 14-15 bin çiçeğimiz vardı, bugün onların dağıtımını gerçekleştirmiş olacağız” dedi.

Kastamonu’nun parklarının çocuklar tarafından dikilen çiçeklerle süslenmesi amaçlanan etkinlikte Belediye Başkanımız Rahmi Galip Vidinlioğlu’nun yanı sıra Belediye Başkan Yardımcılarımız Mehmet Yurt, Nuray Çolak ile Serkan Bahçacıoğlu, belediye meclis üyelerimiz, belediye birim amirlerimiz, vatandaşlar, çocuklar ve basın mensupları da yer aldılar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir